Velkommen til Kroken på døra for norsk blogg.




Velkommen til Kroken på døra for norsk blogg.

Ja, velkommen skal du være! Her skal vi ha det gøy. Her skal det harseleres om alt. Her skal vi skrive om alt vi har lyst til å skrive om. Her skal det skrives om hest, hund, saus, fest, alkohol og metadon. Fytti katta!
Antallet blogger med base i Norge har eksplodert som en stor kvise de siste årene. Vi rir på bølgen og er fast bestemt på å stå igjen til slutt. Om vi blir den beste gir vi faen i. Se på denne bloggen som et ballespark til alle andre blogger. VI HATER ALLE BLOGGER. Dobbeltmoral? Be my guest.
Hvis utelivsanbefalninger er alkohol, er vi totalavholdskvinner. Vi kommer til å lese alle utelivsanbefalninger på alle andre blogger(som vi hater) og vi kommer til å møte opp, drikke oss fulle, danse og le til vi vrir oss på bakken utenfor The Villa, Spasibar, Pi, Blå, Revolver eller hvor enn det måtte være hipsterjævlene sier man bør gå. Vi kommer imidlertid til å benekte på det sterkeste dagen derpå at vi har vært der og om noen mot formodning har sett oss, benekter vi det fortsatt og går langt i å bannlyse slike kvelder igjen, uansett hvor mye vi lo og danset den foregående natten. Vi kommer til å synes det er storkos å se oss selv på bildeblogger, men vi kommer allikevel til å skrive ut bildene og tørke oss i ræva med de etterpå. Vi kommer til å laste ned ALL MUSIKK fra smuglesning, fluokids og discobelle og vi kommer antakeligvis til å elske noe av det, men kommer vi til skade å diskutere noe av musikken senere, kommer vi konsekvent til å kalle det for BLOGHOUSE eller HIPSTERCRAP, noe vi HATER, og si at vi heller går hjem og setter på en plate med Tokio Hotel.
Dette er en blogg med stor B. Dette er en blogg med mye hat. Og ikke minst; proppfull av dobbeltmoral. Ah, tre gode ting; b´er, hat og dobbeltmoral.

Velkommen skal du være.

1 kommentar:

Anonym sa...

ha ha, ler meg i hjell.....