Alert, alert!

Vi liker ikke smuglesning. Altså, de er sikkert trivelige de som står bak. Men det som skremmer oss litt er at nesten ALLE er over førti. Og hallo, det er ganske gammalt. Dessuten er det litt krampeaktig at disse gæmlissene skal fortelle deg og meg, ungfolene selv, hva vi skal bruke tida vår på. Så, som et svar på alle piss-postene de kommer med, skal vi gi våre egne kommentarer til hver og en av de, men ikke alle, det er alt for mange. De spyr jo ut poster i hytt og vær, og svært få av de hadde fått spalteplass her hos oss. Vi bedriver kvalitet, ikke kvantitet. Dette gjelder selvfølgelig kun bloggen vår, ellers i livet går vi for kvantitet. Dette gjelder spesielt sex. Egentlig burde vi ha skrevet: "Vi bedriver hor og kvalitet, ikke kvantitet", men det skrev vi ikke.

Let's start!

Mr Oizo på Parkteateret - Ja, det sier seg selv hva dette går ut på. Men selve poenget med posten, er at MR. OIZO SPILLER PÅ PARKTEATRET, ikke alt det andre pisset Mr. Drevdal briefer med. Vi sovna faktisk underveis, så haha, vi ler oss skakke. Er det sammenheng mellom kunnskapen man har om artisten og hvor morsomt en har det? Det tror ikke vi noe på. Vi tror på Gud, fitte og faenskap.

Metronomicon-kveld på anti-Bylarm - Zzzzzzzzz. Dette var sterke saker.

Homoer fikk skylda for jordskjelv - Et eller annet piss om en sionist som mener homser skaper jordskjelv. Vi kunne ikke vært mer enige. Jordskjelvet på Svalbard forleden dag hendte faktisk i samme øyeblikk som jeg stakk kuken i rompa på en annen kar. "FITTE ER FITTE OM DET SITTER I RÆVA PÅ EN KAR ELLER IKKE", sier noen. Godt for oss, sier vi.

Calvin Klein samarbeider med røy - Hvem faen er Calvin Klein? Snakker vi mote? Gamle karer som kommenterer mote er alltid søtt. Jeg får lyst til legge de spinkle hipster-armene mine rundt nakkefettet til de gosjlige gubbene.

Du Kan Ikke Lære Faren Din Å Pule - Vi gidder ikke å lese noe annet enn overskriften. Og vårt svar til denne påstanden er at; joda, det kan du. Det har vi gjort. Ikke bare vår egen far, men også helt tilfeldige fedre i det ganske land.

Nå har vi lest gjennom denne posten fire ganger, og har kommet til den konklusjonen at vi er den nye vinen. Fyll opp, drikk opp, dans og kast opp. Klemz

3 kommentarer:

Anonym sa...

tøffen

helefitta sa...

Hei.


Vi liker dere tror vi.

Dog kanskje ikke personlig.

Bloggfører sa...

Hei på deg, hele fitta. Så trivelig. Men du, hva mener du med "vi". Deg og hele fitta di? I så fall liker vi dere også. Enhver person som snakker om kjønnsorganet(være seg mannefitta eller penis) sitt som et enestående individ, ikke bare liker, men også respekterer vi.

Dessuten liker du oss personlig.

Våt, vennlig og varm hilsen fra Bloggførerne.