Feedback.

Vi har sånn smått begynt å få tilbakemeldinger på innleggene våre, og det synes vi er så stas, så stas, så stas. Vi er ofre for omsorg- og oppmerksomhetssvikt i barndommen, så alle som gidder å bruke bittelitt av den dyrebare tiden sin på oss, elsker vi. Dere blir på en måte som foreldre for oss; foreldre av den gode sorten. Den sorten som holder deg i hånda under ditt første samleie. Ja, sånne foreldre som vi alltid har drømt om. Nå nærmer poenget vårt seg. Bare vent litt til.
Noen hadde til og med slengt ut en link til vår blogg på Smuglesning. Gjett om vi fikk gåsehud. Mamma eller pappa; takk for det! Begeistringen la seg imidlertid fort, plutselig har en eller annen kjerring kommentert bloggen vår med: "så mye bitterhet kommer bare med ekstremt lite PULING". Det hun sa der er helt på grensen. Hun har selvfølgelig helt rett. Vi er bitre som faen, og det er meget mulig at det kommer av for lite puling.

Nå vet imidlertid ikke vi hva hun legger i "for lite puling". Men er hun som oss, så synes hun at man puler for lite når man ikke puler. Og med ikke puler så mener jeg akkurat det. Hvert øyeblikk man ikke puler, så puler man for lite. Spiser, bæsjer, trener, skriver - puler for lite. Ring, ring! "Hva gjør du?" "Puler for lite, du a?" "Samme her." "Å faen. Må stikke. Skulle lissom prøve å få pult litt i dag". "Har forresten fått trumfa inn adjektivet UNDERPULT i ordboka. GUTEN VAR UNDERPULT. DEN UNDERPULTE GUTEN." "Kult, hvordan er formen, da?". "Underpult."

En ting til, siden du tydeligvis har mer erfaring med underpulings enn det vi har. Finnes det medisiner, og i så fall hvilke? Porr (funker ikke), Viagra (funker faen ikke. Kuken blir riktignok hard og stor som faen, men fy faen, det sprenger. Og hvem har lyst til å pule med sprekkferdig kuk? Ikke jeg i hvert fall.)

Den eneste medisinen vi kan komme på, er om du setter deg på sykkelen, tråkker som faen i retning Best Western, og banker på døra med nummer 123-6. PRONTO. Vi ligger på senga nå, nakne og deilige, og kiler hverandre i håret. Hjelp oss litt da, jenta vår! Hvis du ikke vil gå hele veien første kvelden, er det helt greit å bare ligge nakne. Bare være. Kjenne hud mot hud. Du må ikke bry deg om ereksjonen, den er bare et bevis på at du er deilig. Du er god for oss. Vi veit ikke om du har brukt pseudonym, men vi håper virkelig at det faktisk er deg, Liv Køltzow, som endelig har tatt steget helt ut og begynt å skrive ordet PULING. Godt for deg og godt for oss, sier vi.

1 kommentar:

Anonym sa...

http://www.worldstarhiphop.com/videos/video.php?v=wshh0Wpd5K48w2s34ZRH

alt godt,
anonym