Norges heiteste blogghuer knabber fra INTERNETTETS HEITESTE BLOGG!

Tror du ikke folka i Smuglesning rett og slett har tatt etter oss? Joda, det har de faen meg. Plutselig har de begynt å ta selvkritikk! Alarm-alarm! I dagens innlegg om Skatebård skriver Hele Fitta følgende: "Kan ikke huske at vi har postet noe som helst om Skatebård før. Men så bare poster en eller annen fancy blog en italo-podcast av ham. Også poster The Fader det videre. Og vi bare "Yeah! Lite kult da!!". Fy faen. Åge har helt rett. Vi trendy byfolk er skikkelig dårlige mennesker."

Plutselig! Sånn out-of-nowhere. Så har de begynt å slenge dritt om seg selv de også. Hør her a, Smuuuuuuuuuuuuglesning-folk. Det kler dere ikke. For det første så er innholdet i utdraget over, bare en bekreftelse på noe alle med vett i skallen vet fra før; bloggen deres lever av å stjele fra andre blogger. I motsetning til denne..? For det andre så kler det dere ikke. For det tredje så kler det dere ikke. 3. gang og solgt! Dere skal ikke skrive dritt om dere selv. Og hvis dere absolutt må, så gjør det for Guds skyld på en ordentlig måte. Ta i litt a, ikke brief sånn med å nevne to SUPERHEITE blogger i samme innlegg. Hold dere unna. Dere skal gå med hodet høyt hevet. Med nesa rettet mot himmelen. For det kler dere. Dere er flawless! Og så heite. Ta på dere transformers-maskene deres og snurr elektro-hip-crunk-hop-burlesktro-platene deres på TomTom klubb. Da er dere kunger i nachten. Alle elsker kunger i nachten.

Vi tror forresten at dette skjedde i dag av to grunner:

1: Fordi vi har startet en trend. Vi er den heiteste og mest innflytelsesrike bloggen on the face of the blog-earth akkurat nå.

2: Fordi det er valentinesday i overimorgen.

Valentinsday er engelsk og betyr sjokolade og sex. Og sjokolade igjen.

Og kukk igjen. Og klapp igjen.

Ingen kommentarer: