Festivalfitter

Fytti helvete, nå er det snart sommer! Det er snaut deilig. Snart (ny)raver småjentene rundt lettkledde og skjønne. Brune og blide. Og det er helt ok. Sånt liker vi, sånn i utgangspunktet. GODT FOR OSS, sier vi.
Og du, sommer er nesten som en eneste lang festival. Det går sport i å være på flest mulig festivaler, og viktigere; de riktige konsertene. Med de riktige folka.
Hvis du ligger med de riktige personene kan det til og med hende at du får VIP-pass også.
Og det er så riktig.

Vi liker festivaler vi, men vi liker ikke folk. Ikke folk som går på festivaler og leser blogger i hvert fall. Vi synes f.eks. at Øya er et artig tiltak. Det kunne vært fint, det, hadde det ikke vært for at det var så jævlig mange folk der. Kjipe folk, som konkurrer om å være størst fan. Bare stå og nikke bekreftende og hviske til sidemannen at du har hørt på Roky Eriksson siden du var guttunge.
Veldig riktig.

Poenget er at disse folka ligger i hardtrening de siste ukene før festivalen starter. Ting må pugges. Du må vite hvor du skal gå. Hvor du skal bli sett.
Musikken gir du faen i. Det viktige er å late som.

Ta av deg maska og dans, for helvete! Ingen bryr seg om deg og hva du mener uansett.

De eneste vi hater (om mulig) mer er bloggerne. De ”riktige” bloggerne, som skriver de ”riktige” tinga og hater de ”riktige” folka.

Dæven.

Tror du faen ikke vi sitter her og hater møkka av oss sjæl? Sært. Vi er så riktige at jeg blir kvalm av det, og det feigeste med det hele er at vi er anonyme, vi tør ikke stå for det vi skriver, vi skriver under pseudonym. Vi hater folk som bruker pseudonymer, tør du ikke stå for det du skriver bør du drite i å skrive.
Men vi er så jævla radikale at vi driter i å drite i å skrive. GODT FOR OSS og veldig riktig om du skjønner.


Riktig rekkefølge blir:

Blogge

Drekke

Pule

Slåss

Hipsterfolka

Det

Er

Oss

.

Takk for oss. Takk for deg.

Ingen kommentarer: