Im leaving. Where you gonna go?

God kveeeeeld. Nå er det jammen lenge siden vi har postet noe på bloggføring; bloggen over alle blogger. Vil dere vite hvorfor? Ikke? Neivel. Men vi har et så ekstremt eksponeringsbehov, at vi må få det ut. Vi må gjøre dere oppmerksomme på hvor kule og hippe vi er. Som om dere ikke veit det fra før.
Vi har vært i Barcelona. Etter at vi var i Barcelona, kaller vi det bare BÆSJELONA. Fytti helvete for en drittby. Og det skvipet der skal lissom representere alt det hippe og kule Europa har å tilby. Ærlig talt, godtfolk. Dere kan ikke mene det. KOM MED TRE TING SOM ER KULT MED BARCELONA, TAKK (vi ignoerer lett forslag som omhandler arkitektur, kunst, kultur og uteliv...eh, kultur altså). Neeeei, der ser du, det var ikke så jævla fett allikevel?! Haha, der ser du, vi har rett.

Hvis vi skulle komme til skade i å komme i snakk med noen, eventuelt overhøre noen, som står og skryter av at de har kjøpt flybilletter til Bæsjelona, kommer vi til å fike til dem, alle som en!

Nå sitter dere sikkert og lurer på hvilken by vi anbefaler. Nei, det er ikke Reykjavik (so 2003). Nei, ikke New York, heller (so 2000). Det riktige svaret er Lillehammer. Jaha! Det er det, det. Alt i Lillehammer er kult. De har alt. De hadde OL, for faen! Har Bæsjelona hatt OL? Ja, det har de. Men sommer-OL teller ikke. Lillehammer har norges største utested. Og de gir stor beng i trender. Der er de seg selv. Ah, Lillehammer, Snillehammer, Knullehammer. Du veit det er riktig. Så når du i sommer sitter og kribler på Gardermoen med en flybillett som det står Bæsjelona på, og ser frem til cava, quesedillas, strandliv og å danse til morrakvisten på Moog, Razzmatazz eller hvor nå du måtte ønske, sitter vi på toget mot Lillehammer, og lengter sårt etter OL-floke, pølse med rekesalat og Brenneriet.

PS: Vi er pengelens.

Hadet på badet.

Ingen kommentarer: