Vi sier som meta-mote-mann Lars Kristian Midtsjø: Hei igjen, drittfolk!

Planen om å blogge hyppigere har gått rett i vasken. Det er vi egentlig overlykkelige for. Finnes heldigvis andre ting å bruke tid på. Tida vår er hakket dyrere enn din *smiler stolt*(Fy faen så fett det er med sånn stjerne-opplegg. Det gir lissom tekster en helt ny dimensjon). Apropos hakk!: Den kvinnelige av oss ble rimelig klam i hakket og bajsnödig av å se trynet sitt på bilder fra Smug-festen(e) forrige helg, den røya. At hu i det helle tatt gadd å stikke dit er en forholdsvis klam affære i seg selv, men fuck det *sint*! Hu har da lov til å ha det gøy, hu som alle andre. Gøy var det forresten etter sigende ikke *fniser*. Bombe?

De bildeseriene på Smug har fått en del tyn for å ha de samme folka avbildet hver bidige gang. Hva faen er galt med det da? Det gjelder å vise verden (å jada) hva Oslo handler om. Vi er ganske få i tallet her i byen, og da er det vel ikke så jævlig rart at de er ganske få i tallet, bildefolka óg? Haha! Shit, for en gøyal linje å trekke *stikker en linjal opp i rassen*.
Det handler seff ikke om det. Det handler om at fotografene fremstiller det Oslo de ønsker å leve i. Fitte-Oslo. Og dette Oslo er det dessverre ikke plass til alle. Akkurat som i Hitler-Tyskland. Hipster-Tyskland *gjør nazi-hilsen*. Vi lo oss kvakk i hjel av den "West Side Story"-saken til den sagnomsuste Richard Erichsen. Vestkanten, ass! Sjuke folk. Røykmaskiner? Hallo 90-tallet! Så jævlig langt fra de tingene vi identifiserer oss med. Det som gir oss identitet er å stendig vise at vi befinner oss ganske langt unna de folka både hva interesser og annet fjas angår, og at vi mye heller hører på elektro enn mainstream hip hop når vi er ute og danser. Identitet er heit møkk, og viktig som faen i 2009 *nikker bekreftende*.

De gangene fotoseriene viser andre deler av byen Oslo er det nærmest for en sosialantropologisk studie å regne. Vi veit forresten om en kar som gjennomfører sitt feltarbeid i nettopp sosialantropologi i hipstermiljøet i Oslo, så om ikke så altfor lenge er det kanskje BACKFIRE! Haha, vi gleder oss egentlig litt.

Poenget er at det er helt okey at Richard og de noe unge kompisene hans er noget kulere enn deg og meg, og i hvert fall vestkantsfanden, men er det nødvendig å dra det frem i hver anledning, og lissom måtte vise identiteten til enhver tid *undrer*? Vi veit da faen med dere, men vi synes det høres slitsomt ut.

Huff, må stikke. Skal ha heit cybersex med han Cobrasnake-kisen. Jeg vil da være med på moroa jeg óg, for faen i helvete! Få smake slangen!*ler høyt*. Etterpå skal jeg brunke. Avføre og onanere samidig er skikkelig digg.

Coz fra Bloggføring *sier elsker deg*.

8 kommentarer:

Anonym sa...

haha! *ler*

brunka = hårdrock. seriöst.

PUSS!

Anonym sa...

hahahaha. ja, du er ikke den eneste som har hørt om han som driver feltarbeit i hipstermiljøet. og jammen vet jeg ikke hvem han har møtt også. dette er flott altså!

Anonym sa...

bloggføring med maple syrup

Anonym sa...

Erichsen hører jo til ved Sosiologisk Institutt... Sånn egentlig.

Anonym sa...

Mmmmm maple syrup and bacon! Jeg har forresten preika med han antropologen og veit hvem alle de andre han har snakket med er også.......... OOoops.

Anonym sa...

Dere er som et godt knull: det er like bra hver gang dere dukker opp, og når det er slutt er den eneste tanken "EN GANG TIL!" Men det er liksom sjarmen med dere, at dere er sjeldne og vakre.

Nåja, jeg gleder meg til neste innlegg. Møtes på byen en stjernekveld, men da må dere sjekke ut andre steder enn i blitzregnet. Jeg finnes ikke blant hipsterne. Seek and you will find!

Ta meg, alle som en.
For alltid,
deres groupie-venninne.

Anonym sa...

D.E.B.V.H.D.G.

Anonym sa...

er flere enn en som driver feltarbeid på fis&filth om dagen... Vit det...