Hvor mange lesere har Bloggføring, si?

Buzzen rundt Bloggføring ser ikke ut til å legge seg med det første. Det er helt ålreit. Vi liker buzz, in real life samt på PS2. PS3 kan brenne i helvete.
Vi fikk et helt konkret spørsmål fra en av våre mange (?) lesere her om dagen. Hun/han skrev at alle vennene hans/hennes hadde hørt om oss, og at man av det kunne dra to slutninger: Enten var vi fryktelige populære, eller så hadde han/hun få venner. Ja takk, begge deler!

Nei, men spøk lagt til side et lite øyeblikk. Hvor mange er det egentlig som bruker timesvis av sitt daglige embete på å lese en blogg skrevet av to/tre/fire/fem/hundre idioter som sannsynligvis ikke har noe embete selv, og bruker all tiden sin på rakke ned på alle taperne du vet om?

Vi er i tese-humør om dagen, og vi har noen teser om detta óg. Bit dere merke i at vi ikke vet en dritt. Har dere bitt enda? OK, lets tés.

Tese 1: Alle som leser Bloggføring vet hvem det skrives om. Dette resulterer i to del-teser: Del-tese 1a) Mange vet hvem folka Bloggføring skriver om er. Del-tese 1b) Få vet hvem folka Bloggføring skriver om er.

Ble du klokere? Ikke? Nei der ser du. Men nå er vi gang. Og ikke si at du ikke bryr deg, vi vet du gjør det. Sprett en årgangsvin og slipp ned skuldra.

Tese 2: Alle som leser Bloggføring står i fare for å bli nevnt, eller har tidligere blitt nevnt i et eller flere innlegg. Del-tese 2a) Bloggføring har mange navn på arket som står i fare for å bli nevnt, og har skrevet om dritmange mennesker. Del-tese 2b) Bloggføring har nesten ingen navn på arket, og har faktisk ikke skrevet om så veldig mange.

Konklusjonen av denne tese-potpurrien blir som følger: Bloggførings-eventyret har akkurat så mange lesere som leseren selv vil at det skal ha. Er det ikke koselig a; du kan bestemme helt sjæl. Dritfett! Vi er dama/karen du selv kan bestemme om alle kompisene dine liker, du kan for eksempel bestemme at alle venna dine skal HATE den nye dama di, men du trenger ikke bry deg, for kjærligheten brer seg utover større områder enn de grelle vennskapene du er i besittelse av.
Vi vet ikke mye. Vi kan åtte-gangen i blinde, og leser kanskje arabisk på en god dag, men hvis noen spør oss om hvor mye vi faktisk vet, og ikke kan, svarer vi bare "vet da faen vi, vel". Så hvis noen spør oss om hvor mange lesere vi har, blir svaret som tidligere nevnt. Vi har mange/få lesere. Øyet som ser, og alt det der.

Mye tekst uten mening, sier du? Du må passe på å holde deg oppdatert. Du kan snakke om også dette med alle/de få vennene dine ved neste anledning.


Stor coz fra Buzzføring.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Uansett, melkekartonger med skrukork er fremtiden!!

Anonym sa...

Lite å gjøre på Stansted i natt?

Anonym sa...

snøjævel vettu. international blogging steez.

Anonym sa...

http://encyclopediadramatica.com/Hipsters

Anonym sa...

denne posten var koselig!!

gone soft!!

Anonym sa...

Da jeg postet spørsmålet om hvor mange lesere dere har. (Eller var det om hvor mange venner jeg har?) Uansett... jeg forventet meg ikke et svar. Det fikk jeg heller ikke.

Dette begynner å bli forutsigbart. ;)

Anonym sa...

Rett svar er: 7.