I ONLY STAND UP TO GAIN ENOUGH ALTIUTDE TO MAKE IT HURT WHEN I FALL!!!

Bloggeoverskrift som faen! Den ene Bloggføreren påstår at han /hun har funnet på'n sjæl. Så jævlig mye smartere enn alt du har lest i hele livet ditt. Men fy faen, vi spyr(?)!

Vi er på By:larm, og hater faenskapet. Vi hater all hype, og særlig når det kommer til norsk hype. Fjorden baby! er det nærmeste den ene Bloggføreren har blitt voldtatt musikk-messig på tre år .O.P.P.S.K.R.Y.T.T.!. Han mener fortsatt at The Aller Værste er tidenes norske band. Og hei! Vi/jeg er enig(e),

Vi er fulle som faen alle fem. Party i morra(?)! Sees.


Bloggführer. Coz, mener jeg.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hahaha dere er så bånn i bøtta ræva og sjukt forutsigbare. Sug meg a bloggføring, sug meg!!!

Bloggfører sa...

Mer enn gjerne! Legg balla di på moder bord så slikker vi den rein. Du er søt. Ganske funny at en gladfull og selvutnevnt hipster som deg giddder å bruke den gladfulle hipster-tida di på Bloggføring. Vi føler oss beæret. Vi gjetter at du er ca. 19 år og fra Lørenskog, og synes derfor du skal finne andre ting å bruke den dyrebare promille-tida di på enn å lese blogger. Kanskje lese litt Proust og få deg et liv i samma slengen. Forutsigbart, sa du? Takk. Tjue spenn rikere betyr tjue spenn nærmere anal bleaching, og et rævhøl du mye heller vil slikke neste helg. Rim me, baby. Rim. Me.

Coz.

Anonym sa...

SÅ jævlig mye smartere er dere vel ikke, akkurat. "Altiutde"?

Anonym sa...

http://en.wikipedia.org/wiki/File:Vertical_distances.png

backfire.

Anonym sa...

håper du er drita, ALTIUTDE

Anonym sa...

du lukter drit'a