S.T.R.E.S.S.!

Det skjer faen meg ting om dagen. Skal ikke legge skjul på det. Så jævlig mye å gjøre, både på hjemme -og bortebane. Men dæven da, vi sier som vår venn Espenis Askekladd: Vi har sånt å gjøre, vi har sånt å føre; vi fører da vel for helvete BLOGG!



Nok om det. Så forresten at mange av dere holdt på å kommentere dere i hjel på Smug forrige helg. Haha, moteredaktører, bloggere og bedrevitere så langt øye kunne se. For et herlig skue. Vi har som smått begynt å kategorisere de som legger inn kommentarer der borte, og disse kan i all hovedsak deles opp i et, i skrivende stund, uvisst antall grupper.



1. Gamlisen: Han er innom Smug et par dager i uka. Er en vag kompis av Gaute, var bestevenner før i tida. Han holdt tritt med Gautes trend-jag en stund, men falt av rundt millenieskifte. Det ble for mye for han. Kan'ke klandre stakkaren, trend-jag er faen meg kostbart, både rent økonomisk og med tanke på integriteten. Han gjør noen usle forsøk på å laste ned musikken som blir lagt ut, men har for lengst innsett at han ikke har øre for ungdomsmusikk noe mer. Kommenterer helst innleggene til Ivar Winther og Jon Hagene, de står han lissom litt nærmere til sinns.



2. Bloggeren: Saumfarer alt som legges ut. Han/hun gjør jobben sin som bare faen. Det gjelder å finne ut hva som er relevant for livet ditt. Musikken blir lastet ned, og spist rå. Kommenterer på de fleste innlegg. De aller, aller fleste er av positiv karakter. Hvis noen av kommentarene mot formodning har snev av personlig karakter eller egne meninger, anonymiseres disse. Vedkommende sjekker imidlertid innom senere samme dag for å sjekke om han/henne har fått tilsvar, og om noen på den riktige sida viser seg å dele oppfatningen om innlegget, klapper han/hun seg selv på skuldra og tenker "faen, så riktig jeg er". Hvis noen som egentlig spiller på laget blogsteren er tverr og uenig i det han/hun skriver, derimot, revurderer du hele ditt verdisyn, gråter en skvett, men trøster deg selv med at du fortsatt er ung.



3. Hateren: Dette taperfjeset liker vi, egentlig. Han er negativt innstilit til nesten alle innlegg. Han synes egentlig det er fin lesning, men han har hipster-folket så jævlig langt opp i vrangstrupen at han ikke kan gjøre noe annet enn å skrive et eller annet dritt. Men hei! Ikke vær slem mot han; til og med trendsettere trenger litt motbør.


Hau, det var visst ikke mange gruppene, det! Vi elsker egentlig å sette ting i bås, og helst så mange båser som mulig, så dette var skralle greier. Men som vi innledningsvist nevnte, vi har andre ting å sette fingra i om dagen. En finger planta i media, og en annen godt planta oppunder skjørtet på en ung, halvfransk skjønnhet. Elsker deg, Blomsterpike!

Faen, jeg tror jeg er full.
Til vi sees igjen;

Coooooooooooz!!

6 kommentarer:

Anonym sa...

flinkis? kan dere ikke skrive noe dritt om stygge folk a! gå hensynsløst løs på utseende til folk å sånn.

Bloggfører sa...

Etter innlegget ditt å dømme, og hvordan du ikke ser ut til å mestre bruk av "og/å", setter vi deg i båsen for litt mindre oppegående. Innholdet er heller ikke det smarteste vi har lest i år. Å gå løs på folk på bakgrunn av utseende er noe som kun de aller største tapere gjør, så vi skjønner at det er fristende for deg. Bloggføring er vinnere, og holder seg for god for sånt bullshit. Å angripe folk på bakgrunn av hvordan de oppfører seg, derimot, har en mye vagere tilknytning til gener, og er i større grad styrt av eksterne faktorer, og da blir angrepet av en mye mer saklig faktor. Og that's how we roll, taperfjes. Vi er saklige som bare faen! Når det er sagt; vi elsker pene folk. Vi elsker å knulle folk. Vi hater derimot folk som blir smigret av å få komplimenter for hvordan de ser ut i trynet! Du har ikke gjort en dritt for å få det trynet du har fått (så sant du ikke har oppsøkt en jævla fjes-kirurg). Så hvis du, som oss, skulle komme til skade for å få slike komplimenter, anbefaler vi at du, som oss, bare sier "kan'ke no for det!" med et frekt tonefall og gir komplimentets opphav en real ørefik. Fittetryne!

Anonym sa...

Spm 1: underforstått at dere er mindre heldige fra naturens side?
Spm 2: tar dere oss under deres armer om vi hater på dere også?

men det gjør vi ikke. vi elsker dere. og det er jo ganske så ironisk.

Anonym sa...

oh I just love you!!!

Anonym sa...

jag är sjukt bajsnödig. jag ska bajsa på arbetstid.

Anonym sa...

Ung halvfransk skjønnhet? Har du endelig fått blomsten din? Hu er DIGG!