Blogg is the new smog.

Det ligger en tett sky av svevestøv over hele jævla nettet. Blogg; er det kommet for å bli? HÆLVETE! HÆLVETE! HÆLVETE!

Verdensveven var et så fint sted å være på. Med de tusen bloggene som har kommet til, er det så altfor lett å pådra seg en sykdom. KREFT, HIV ELLER EN LITT SLITSOM HOSTE, IKKE ALTFOR SLITSOM, MEN SLITSOM NOK TIL AT DEN IRRITERER, SKIKKELIG(?)!

Nok om det, vi hater blogg og dere vet det.

Det vi egentlig lurer på i morgentimene på denne lørdagen er hvem vi skal være. Vi fikk inn mange flotte forslag tidligere, men nå begynner det seriøst å brenne på dass. Vi har, som forhåpentligvis du ikke vet, blitt nominert til Oslo-prisen for beste blogg av horeblekka natt og dag. Det er stort, det er kvalmt, det er jøde i Tyskland på førtitallet.

Nå vil imidlertid Emilie A, som er svensk(!) og "Eventansvarlig" i Natt og Dag, ha, ha! Vite hva hun skal skrive på gjestelisten. Seriøst; eventansvarlig, er det rart at natt og dag går konk år etter år? Hva er greia? Vi skriver gratis-drit, vi må ha en eventansvarlig, det er viktig at vi har eventer slik at folk leser oss. Økonomisk bærekraftig? I think not! Nok om natt og dag og nok om økonomi. (Misforstå oss rett; vi elsker Emilie, hu er jævla flink og sinnsykt sexy, hu liker det passe hardt, men det er kosinga og den myke pulinga som er viktigst.)

I og med at vi lever i en demokratisk blogg; av dere for dere, så er det selvfølgelig dere/vi som bestemmer hva som skal stå på den listen. Vi har ikke fått noen begrensninger på antall navn, men har blitt lovet mat. Vi vil imidlertid tro at det kun er snakk om fire-fem plasser, skal navnet ditt være på den lista? Skal Thomas Seltzer, Mikkel Gaup, Ingrid Olava, Øyvind Engebretsen, Marius Asp, Richard Eriksen, Anne Rimmen, alle navna i Kjefta eller Mats Borch Bugge stå på lista? Det er opp til deg. Vi tenkte å ha en poll på det, men vi velger å runke i stedet. Det er bedre også blir du slank av det. Du blir feit av polls. Nok om pollen og svevestøv, vi har så mange spørsmål men så få svar, kan ikke du hjelpe oss?

Har du forresten sett Bloggført? Vi har linka dit, sjekk det ut. Lurer du på hvem de er også? Sinnsykt, blir så sliten av å være anonym. "Kan det være Kjefta? " tenker du sikkert. De folka er så kreative at jeg spyr, når skal de slutte? De er over alt. Eller er det noen andre? Hvem vet? Jag vet inte jag, du vet inte du, jag vet ingenting jag, du vet ingenting du? Eller?

KAN DU SERIØST HJELPE OSS? Vi veit så lite.

Ha en fin helg*koser og smiler, goshe-gosh*, kanskje vi sees på blå neste torsdag?

Kyss.

12 kommentarer:

Anonym sa...

Haha!Jeg stemmer lett på Alex Rosen. Er ikke det et alternativ stemmer jeg på meg selv, før opp Olle Källman på lista. Siden jeg er først får jeg vel liste? Please?

ukas-idiot sa...

Porno Pilatus

Anonym sa...

Kan dere føre opp: "Ikke-Fredrik" på lista? Jeg stemmer for det. Fittetryner

Anonym sa...

Thomas Seltzer og Mari Alix.

Anonym sa...

Jostein fra natt og dag.

Anonym sa...

I følge gammel Indisk visdom blir man visst feit av å ronke. Eller - rumpa siver opp til nedre ryggparti og danner et deilig fettbelte rundt midjen.

Anonym sa...

Jeg håper dere vinner prisen, og holder en skikkelig frekk takketale.

Bloggført sa...

vi stemte på dere

Anonym sa...

Krysser fingrene for dere, takk for sist forresten!

Anonym sa...

Folk er så jævlig redde for ikke å bli hørt, kom igjen, si noe, fort, fortere, jeg må, ikke? Dere må, alle må. Det er dere, bloggerne, jeg hater det, jeg hater seriøst dere, men! MEN, jeg liker det. Jeg er destruktiv, jeg liker søppel, jeg spiser dritt! Skyt meg!

zoran sa...

må jo hyre på en eventansvarlig hos bloggforing og da! som kan ha som jobb å gå på evenementene dere blir invitert på. da må dere ha en proff en. før en kjapp statistikk på hvem som opptrer oftest på et variert utvalg av evenementer, dokumentert i deilige blader som se&hor og foran&bak. forslag er bettan - norges svar på dolly parton! eller kanskje christian strand, han er jo både gul og brun, så da får dere multikulturellkred, som dere sikkert er veldig opptatt av.

Anonym sa...

I følge gammel Indisk visdom er jeg så jævlig proff MEN jeg hater seriøst dere. MEN, jeg spiser dritt!