HOREPRIS.

"Og vinneren av prisen i kategorien Årets Osloblogg er...Smuglesning!". "Buuuuuuu". For fuck's sake! De hadde ikke engang sendt et tryne for å ta imot prisen, de gamle jævlene. Og i fremste rekke i publiken sto et samlet Bloggføring med henda nedi buksene på hverandre, og i lomma, en takketale så inne i helvete bra, som i bitter, og som ville gitt mang en snipp og brillefjes bakoversveis og ståpikk som hadde sittet i en god stund.

Kanskje er det dust av oss å være bitre for å ikke vinne en pris i en kategori vi aller helst skulle ønske aldri eksisterte, men hva skal en stakkar gjøre da? Et tap er et tap, og det svir å tape. Så stakk altså Smug av med prisen, de som egentlig ikke vedkjenner seg at de er en blogg, engang. Kanskje var det en liten diss fra Natt & Dags side, og det liker vi, sånn i utgangspunktet. Vi har kommet i skade i å disse Smug selv, vi, og det har til tider vært godt, og det har gledet en hel jævla drøss med andre. Men vi har aldri gjort det på en måte som går på bekostning av andres glede, sånn som dere gjør, Natt & Dag. Capice? Folk sier det var vi som fikk flest stemmer, og egentlig vant prisen. Det gir vi faen i! Vi vil ha en pris. Og blomster, for helvete. Vi liker blomster. Og knulling. Lest "Uden en Trevl", anyone? Blomster har aldri blitt skildret så vakkert. En bukett med blomster, takk. Mmm, digg.

Det er mulig vi var litt fulle, utpå kvelden der, men vi synes å huske at Osloprisen, sjølveste sjølven, gikk til Henie Onstad Kunstsenter. Det er mulig vi var litt fulle sist vi var der, men vi synes å huske at Hennie Onstad var i Bærum? Det er mulig vi var litt fulle da vi hadde o-fag med dertilhørende geografi på barneskolen, men vi synes å huske at Bærum ikke er...Oslo? Samma det, vel? Eller?

Avslutningsvis er det fristende å bruke et Skipper Tylden-sitat, eller mulig det var Überland, fra i går kveld. Det var så vakkert: "2008 var året da vi ble forsynt med en masse dritt, som vi ikke husket lenger enn 15 sekunder". En lignende følelse jeg satt i med, da jeg lukket siste side av Mars-utgaven av Natt & Dag, altså. Der jeg satt og gråt. I en krok. Uten blomster. I går kveld. 2008, håper du dør snart. Osloprisen, måtte du brenne i helvete!

Ellers er alt bare bra(?)!


Coz.

16 kommentarer:

Anonym sa...

Ka meine dåkkår?

Anonym sa...

Fittepris. Både du og jeg vet at dere fikk mest stemmer. Jævla sympatipris til smug. Horesmug. Nils Bechsksk stemte på dere. Jeg er Nils Bekkscicik. Jeg er betatt av dere, likte dere meg?

Anonym sa...

"ka meine dåkkår"

di meina akkurat det di skrive, fittetryne

Anonym sa...

XD. bra post. tenkte det samme da onstad vant..

ukas-idiot sa...

Hore, fitte, pikk. Kan dere ingen andre nidord? Hva skjedde med plebeier, karnøffel og svinehund, er hva jeg lurer på.

Morsomt og velskrevet innlegg, men alt i alt en fortjent pris til Smug som tross alt leverer fem-seks saker hver dag hvorav minst 0.4 av dem er verdt å lese. Dvs meget sterkt i en norsk avis/blogg-flora på vei til hundene med rabies på Koh Samui.

15 sec of fame ftw!

Anonym sa...

Rock'n'roll, bloggføring, rock'n'roll!

Anonym sa...

ja

hårdrock, seriöst

Anonym sa...

Var dere på Osloprisen??

Anonym sa...

HÅRDROCK!!!SERR!!!HÆLVETTE!!!!

Anonym sa...

kva skjedde mæ SIV JENSEN

Anonym sa...

rettskrivning, det skrives :capisce

Anonym sa...

We love you!!

Anonym sa...

Det er jeg som er bloggføring.

Anonym sa...

Nå har jeg vært inne her hver dag i en evighet. Jeg savner nytt hjerneføde fra dere. Dere har ikke dævva? *kjærlighet*

Anonym sa...

Nei LKM, du er ikke kul nok til at noen mistenker deg for det, beklager.

Anonym sa...

Med mindre han ene i bakgrunnen her kaller seg "LKM", da.

http://www.vgtv.no/?id=21786