Fætte-fredag.

Disse forbanna fredagene kommer like regelmessig som mens. Dog ikke like hyppig, men det er godt-vondt på samme måte. Bloggfører-flickan sier i hvert fall at hun elsker mens, at fenomenet blod ut av hakket er opphissende og pirrende, samt at blodet/slagget er en ålreit ingrediens i mange typer suppe.

Dette var ikke poenget. Poenget er at fredager er kjedelige. Kjedelige og slitsomme. Den eneste treningen vi får i løpet av uka, er å springe fra det ene vannhullet til det andre. Og hvorfor? For å please crowden, selvfølgelig. For ikke mange årene tjente vi gode penger på å henge rundt på diverse steder. Jada, utestedene betalte oss både i penger, drikke og lause bartendere for at vi skulle være nettopp der. Nå er ikke stedene like likvide lenger, men de kan fortsattl stå for bartenderne. Og det liker vi godt...Men dere veit (ikke?) at det er slitsomt å være hot stuff i lengden. Det blir for lett. Gi oss noe å jobbe med, vær så snille. Vi trenger utfordringer. Så neste gang vi sees, bare vær litt hard to get. Sjansen for at du får smake Bloggfører-kjærleik er fortsatt stor, så du har ingenting å tape på det.

Coz.

PS: Til slutt en liten notis til horene i Hoetell. Dere skrev for ikke lenge siden at det ihvert fall var "noe" som måtte spikres igjen. Vi skjønner hva dere sikter til med "noe", men gjør oss en tjeneste; vent med å spikre til over helgen! Vi sees. Dere må ringe, vi har ikke penger på kortet.

5 kommentarer:

Anonym sa...

jeg vil smake Bloggfører-kjærleik!

Anonym sa...

Det er mye Ku Klux Klan ikke vil. De vil ikke at svarte skal leve og de vil ikke smake Bloggfører-kjærleik. Synd for dem. In two ways.

Anonym sa...

litt morsomt for om du fjerner lux klan i ku klux klan blir det bare Ku K. kuk, sant?

Anonym sa...

Haha, den likte jeg!

Anonym sa...

Snakk mer om fætte, så skal vi ringe!! Lover!