Vi liker ikke blogger.

For våre venner som har fulgt oss siden tidenes morgen, kommer vel ikke overskriften som noen overraskelse. Men for våre nye lesere; VI LIKER IKKE BLOGGER. Vi liker ikke engang vår egen. Vi synes den suger. Men takket være den forkjærligheten vi har for latinoer(?), går det lissom greit. Hadde det bare vært så vel for alle de andre bloggene.

Vi har fått noen mailer av folk som ikke skjønner hva greia med vår blogg er. Haha, sier vi. Har vi noen gang sett en blogg med "en greie"? Neppe.

Når vi snakker om unødvendige blogger: Den der Oslo Nights-greia forstår vi ikke bæret av. Mennesker på gata? Sko? Klær? De eneste bildene vi ser ordentlig på, er bilder av mennesker uten klær, gjerne asiatiske, og hvis de absolutt skal ha sko, holder det i massevis med en stilett-hæl. Dere skjønner hva vi mener. Vi veit at noen av dere kunnskapsløse trendnisser sitter og tenker på å slenge inn en kommentar til denne posten. Den kommentaren din vil du sikkert at skal se slik ut: "Dere er jo inne på Oslonights hver jævla dag selv, så hold kjeft, fucking wannabes!" DU kan bare drite i å skrive den ekle kommentaren din.  Men, om! Hadde vi skrevet noe sånt som dette ut: "Vi ser helst at de som legger igjen kommentarer her inne gjør litt research. Vi liker folk som gjør research. Du gjør ikke research. Hadde du gjort det, hadde du ikke etterlatt deg de fullstendig meningsløse ordene dine. Vi foreslår at du tar deg en lang, kald dusj, går naken ut til skjermen igjen og leser denne bloggs første innlegg." Sånn hadde den sett ut.

Det er mye her i livet som er usikkert. Men det som er sikkert, er at sikre kilder, kaller denne bloggen for verdens beste blogg akkurat nå. Og da snakker vi sikre kilder. Sånne kule kilder du liker. Helt sant. Det er moro det, men det tar liksom dårlig når vi ikke bryr oss et døyt om blogger. Denne bloggen er utelukkende til for å mobbe alle andre blogger ut av internettet. Store, meningsløse ord, sier du? Read our lips, sier vi!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hehe. Takk til dere!

Anonym sa...

jeg siger sagtens

Anonym sa...

Nå har jeg lest igjennom hele bloggen deres, og jeg lo hele veien. Takk for velkomstinnlegget og innlegget om smuglesning. Takk også for de (kanskje vel) harde, men veldig treffende innleggene om Oslo nights og beatiful stranger. Takk for meg, takk for dere!

Anonym sa...

hei på dere gutter/jenter/noe. har dere noen tips mot dårlig mage? kozzzzx

Anonym sa...

takk jenter:)

Anonym sa...

Hvem er dere egentlig? Jenter / gutter? jente og gutt? jeg blir helt ør.