Lost in Translation.

Nå har vi dårlig samvittighet. Vi lovte jo å komme tilbake så fort vi var nyktre. Nå er vi vel strengt tatt ikke helt edrue enda, men vi er i det minste tilbake. Unnskyldningen er at vi måtte ta en snartur til Helsinki. Vi håper(selv om det skal holde hardt, at) dere har kost dere med diverse andre blogger i mellomtiden. Fortell oss gjerne hvilke blogger dette i så fall er. Vi har problemer med å finne noen som er verdt besøk og eksklusive minutter av våre svært så glamorøse liv.
Vi kan da faen meg fortelle litt om Finland, når vi nå en gang har vært der.

Finland er en merkelig hore av et land:

1. De har ikke internett.
2. De er bleke og fulle nesten hele tiden.
3. De er tvers gjennom trivelige.

Ikke mye vi identifiserer oss med, med andre ord. Vi trivdes ikke. Det at alle er konstant fulle på vodka og vindusspylervæske var det faktum som fikk oss til å bli de fire dagene oppdraget vårt krevde. Det hadde seg nemlig slik at et hipster/kunstner-kollektiv der borte plutselig har tatt til vettet(!?) og sett mot den norske blogghimmelen for kreativt føde. Der var det ikke mye å finne, gitt. Men den som leter etter noe godt, leter aldri forgjeves, eller noe. De uttrykte at det var som å finne nåla i høystakken. Vi presiserte at det mer må ha vært som å lete etter en liten edelstein i et stort fjell av bajs. De kunne si seg enig i det, hipsterfolket. Hvordan de knakk koden med språket, vet vi ikke, men de har brains, de finnene.
Så følg med fremover. Bloggføring vs. Finskefaen. Det blir stort, vått og godt, akkurat som drømme-kjønnsorganet ditt.

PS: Dere kommer sikkert til å påstå at Helsinki er litt 2004. Det har du faen meg rett i. Men Bloggføring er helt 2012, så det veier pent opp hele sulamitten. It´s going down in 2008!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Sjekk ut denne bloggen a. Det kan først se ut som en litt kjip blogg, men det skjuler seg mye snadder mellom maskene her.

http://hegebee.wordpress.com/2008/03/04/spring-fling/