Pine, cred, påske - alt i ett!

Ikke drikk dere ihjel i påsken! Hvis dere er i det selvdestruktive hjørnet; sjekk heller ut vår venninnes blogg: www.deadfleurette.blogspot.com. Det er pine nok.
Fy faen for en blogg, det verste er ikke at det finnes flere slike blogger, men at slike blogger har lesere.
Det er akkurat slike blogger som Fleurette sin, med bilder av klærne sine, klær hun ønsker seg og klær hun vil selge som var spiren til vårt hat mot blogger, i utgangspunktet. Vi hater slikt narsissistisk bullshit og vi håper du gjør det også. I så fall så kan vi starte en klubb, det har vi alltid drømt om.

Har vi ikke noe med hva folk liker eller ikke, sier du? Jo, det har vi faktisk. Og det har faen meg DU og!

En slags underklasse er i ferd med å vokse frem. En underklasse som lar seg sjarmere av de kule bloggerne, og nærmest tilber dem. Vi kødder ikke, disse bloggene har faen meg altfor mange faste lesere. Resultatet er at vi automatisk får en slags kulturell overklasse, som runker seg til cred og anerkjennelse ved å fremstille livene sine til de kulturelt riktige livene, som for mange kan oppfattes som tiltrekkende utopier. Og i denne prosessen blir bloggene brukt svært så aktivt.

Vi har alltid ment at bloggene kan være glimrende portaler og fantastiske redskaper for å få ting på nettet som kanskje viker utenom det vi er så altfor vant til å lese på diverse snille nettaviser og andre nettbaserte instanser. Og det trenger vi, folk er altfor vant til å bli tatt i med silkehansker. De folka vi har gått hardest ut mot i Bloggføring, er de vi anser som de som er minst vante til å møte motbør. De er den ovennevnte kulturelle overklassen.

Vi har fått noen tilbakemeldinger på innlegget om Beautiful Stranger. Og innlegget er drøyt som faen, men det kommer ikke til å fjernes. Vi ser at han kan sakene sine. Men poenget er at til og med han, som bare er 15 år, må tåle en støyt. Er man gammel nok til å kommentere mote for nærmest en hel nasjon, bli invitert på Freudian Kicks-åpning og posere med Carlsberg i hånda på Oslo Night eller hvor faen det var, er man gammel nok til å få noen stygge, usaklige ord mot seg. Innlegget snublet i sin egen usaklighet, og vi hadde ikke trodd at noen skulle ta det alvorlig. Men det har folk gjort, og det er vi oppriktig glade for. Takk for det.

Jaja, poenget med dette er at vi synes det er en litt skummel utvikling. Hvor snill du er måles i om du kan skaffe listeplass på diffuse hipsterarrangementer og hvor kul du er måles i hvem du kjenner. Er det sånn det skal være? Er du en av de som vil ha det slik; i så fall foreslår vi at du lager din egen blogg, poster noen bilder av deg selv med riktige folk. Så er det ikke lenge til du er der, skal du se. Tenk så QLT det hadde vært.

Dere synes kanskje vi er noen breiale idioter som slenger ut alt pisset vårt under pseudonym. Vel, vi synes at det er noe av greia med Bloggføring. Ingen vet hvem vi er (det vet vi vel ærlig talt ikke selv heller, oj, oj, oj, selvransakelse, filosofi, oj, oj!) og vi står uten mulighet til å høste anerkjennelse av det vi skriver.
Ikke nok med det, vi står også i en utmerket posisjon til å sette folk opp mot hverandre. Og det kan vi like. Vi har en drøm om å se den kunstige, kulturelle overklassen i vill slåsskamp på gulvet på Blå. Aiaiai, det hadde vært noe.

Dagbladet Fredag vs. NRK P3 på gulvet, Smuglesning på loftet med gratis øl og Bloggførerne bak DJ-bordet, fnisende som to pre-pubertale småjenter. Sleng med Oslo Nights, Jaywalkers, Kingsize-folka og alle som skriver for gratismagasinene i Tigerstaden så er vi der. Nirvana.

God påske, klem fra Førerne.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Sjekk ut klisjebarnet.blogspot.com. Det er den verste bloggen noensinne skal jeg si deg...

Anonym sa...

Fy faen for en blogg, det verste er ikke at det finnes flere slike blogger, men at slike blogger har lesere. Det er helt sykt og det gjør oss kvalme.
Det er akkurat slike blogger som var spiren til vårt hat mot blogger, i utgangspunktet. Vi hater slikt narsissistisk bullshit og vi håper du gjør det også.

Anonym sa...

Leste Spirit sin artikkel om Fleurette. Likte deres "artikkel" bedre..