TIDENES GAVER. Fra oss til deg.

Mens den ene bloggføreren er mer enn opptatt med å gi levra si en real omgang juling, sitter den andre i skrivende stund med et lite påskeegg litt opp i rumpa og lurer på om det egentlig er så stas med påske. Det er det, seff. Nok om påske.

Vi har til vår store fortvilelse sett at veldig mange blogger av varierende kvalitet gir bort ting, som igjen er av varierende kvalititet. Det være seg konsertbilletter eller annet dill-dall. Vi kan selvfølgelig ikke være noe dårligere. Vi er jo en av de største og vakreste fiskene i bloggenes hav. For noen bilder vi skaper(?)! Under følger en liste over spesielt utvalgte billetter og objekter vi har fått/kjøpt/stjålet de siste 20 årene.

- 1 billett til Björn Afzelius og Åge Aleksandersen i folkeparken, Lillehammer, 8. juli. 1989.

- 2 boardingpass med påskrivelsen BKK (Bangkok), ombordstigning 23. oktober 2004 klokken 15.oo. Be there or be square.

- Et pent brukt pledd i plastikkens prins, fleece. Stjålet på Peppes Pizza i 2008 en gang. Pleddet har også den påskriften. "Peppes Pizza", altså.å

- Et stykk duftlys formet som en rose (!!). Pent brukt, mange timer moro igjen.

Vil du at vi sender deg noe av dette? Ja, da drar du langefingeren ut av anus og sender en mail til bloggforing@gmail.com med navn, adresse, hva du vil ha, og en begrunnelse for hvorfor vi skal velge akkurat deg. Ikke kom trekkende med unnskyldninger om at du har mensen, lider av tvangstanker, ME, eller noe i den duren. Det at du blør fra underlivet og har litt vondt i magen, at du vasker henda dine noen ganger for mange per dag, eller at du er litt lat og lei av jobben holder ikke. Entertain us.



Påskecoz fra Bloggføring - et hjem for oss.

9 kommentarer:

Z sa...

shit nå har jo dere blitt sånn vanlig morsom blogg

feeett :/

Anonym sa...

har sendt mail. når faller avgjørelsen?

Max sa...

Skal vi ikke knulle snart? Du sa det sist gang vi møttes!!!!

Anonym sa...

jag vill ha en transformers.

Anonym sa...

mediebar i dag eller?

Anonym sa...

Hei E og A!

Anonym sa...

miss u ....

Anonym sa...

Faen som dere suger! HAter bloggføring. Skjønner ikke poenget med det. HELVETE HELVETE HELVETE

Anonym sa...

bra på mediebar eller?