Please leave a comment.

Vi leste forleden dag et eller annet om at dude fra Wired mente at bloggenes tid var over. Vi veit da faen om vi har fullført vårt nettbaserte mission med å utrydde hver jævla blogg, men vi setter pris på at den balla hjelper oss litt på vei. Det er sikkert noen av dere som synes Wired er kult, og som i tillegg har en blogg, så vi foreslår at dere hører på gubbjævelen og sletter bloggen din, PRONTO. Det er helt sikkert ingen som bryr seg om hva du skriver uansett.

Det var ikke dette vi var her for å skrive om. Vi har antakeligvis ikke mastergrad i journalistikk, og har følgelig ganske sikkert heller ikke peiling på hvordan en skal bygge opp en tekst. Men det, som så mye annet, driter vi i. Vi er den 14 år gamle dattera di som nekter å høre på hva du eller noen av de mongo-voksne har å si. Tihi. Vi savner puberteten. Vi savner å se det første kjønnshåret stikke ut pungen som en løvetann i april. Som om det var i går. Hei, faen, det kan godt hende det var i går, forresten. Nok om dette også.

Vi leser som kjent alle blogger det ikke er verdt å lese. Hadde Olav Brekke Mathisen brukt tida si litt mer konstruktivt borte på Smuglesning, er vi stygt redd for at hele sulamitten hadde blitt mer interessant, og da hadde vi gitt faen som bare faen. Faen. Per dags dato er det hele ganske stusselig, og vi setter faktisk mer pris på å lese kommentarene der borte. En type som ser ut til å ha som mission å komme med festlige kommentarer til hvert innlegg, er en skamleppe som kaller seg "perE". Du minner oss om en gammal venn av oss. Han hadde ikke så altfor mange venner. Vi hater sånne horeunger som på død og liv må ha noe å si til alt, og du faller inn under denne kategorien. Horeunge-kategorien, altså. (Det gjør vi også, men vi ble født horeunger av den enkle grunn at våre mødre forsynte Stortinget med fitte fra 1931-92. Det går rykter om at en av oss er sønn/datter av Kåre Willoch. Det er ganske stas, i grunn.)

Så, da har vi fått det ut. Haha! Temmelig orgasmisk å spisse innlegg mot enkeltpersoner igjen, selv om de aller fleste av dere verken har hørt om han. Det må det bli mer av.

Til spriten!

Coz fra onkel Bloggføring. Eller som blogge-kidsa skriver om dagen,

8 kommentarer:

Anonym sa...

HVA??? HAR DERE GREID Å LAGE EN POST UTEN Å NEVNE <3 MAJA <3 ????? SHIIIIIT. YOU'RE LOSING YOUR GRIP!!

Anonym sa...

blogg om det stusselige bandet deres i stedet. fy faen så døve dere er.

Anonym sa...

<3 søtt <3

Anonym sa...

Det är inget hjärta, det är en röv. En rövsmiley.

<3

Anonym sa...

FY FAEN! PerE har mange venner!! LOVER !! Han er jo helt genial. Som kommentaren han postet i dag. "mektig! mye sol på en grå dag." Kunne ikke sagt det bedre sjøl as. Må si at jeg nesten leser i Smug for å lese hans kommentarer. De er både, som sagt, mektige og mye sol på en grå dag. Fy faen.

Anonym sa...

bra fest igår da!

Anonym sa...

bloggføringfest ftw!

Anonym sa...

du burde ha fest hver uke, bloggførerinne! digg kake var det og. smatte smatte