Menneskelig tilpasning part I.


Det er med klump i halsen og svett pung vi må innrømme at vi begynner å skjønne hvorfor kidsa har bloggefeber (hei, Spirit. Haha!). Dette kommentar-opplegget er da riktig så morsomt. Særlig når folk vi antakeligvis ikke vet hvem er begynner å gjette på hvem som befinner seg bak de sagnomsuste Bloggføringsmaskene. Vi lo da vi leste, og vi ler fortsatt. Ryktene skal ha det til at andre, og ENDA eldre menneskers navn har blitt nevnt i andre fora. Toppers!

Vi har bestemt oss for å velge ut to av navnene på lista, og slå oss til ro med at disse to heldige utvalgte er oss. Det er imidlertid en litt vanskelig prosess. La oss gå gjennom navnene sammen, da vel!

Don Martin - Vi håper virkelig at den som nevnte denne gamle ørnen var seriøs. Fy flate! Hvis vi går for Do(w)n(s) Martin, oppfyller vi mange av våre skjulte drømmer. For det første har han et skikkelig rødt, politisk standpunkt. Det er vi langt fra å ha. Vi veit sagtens ikke en gang hva dette "rødt" betyr, og er neimen ikke sikre på ordet "standpunkt" heller. På vårt kontor flyter ytre høyre og venstre fløy inn i hverandre til en risgraut. Samma faen for oss så lenge vi veit at Bloggføring er midt i smørøyet! For det andre har vi lenge flørtet med tanken om ha et eget radioprogram. Igjen. Sist gang gikk det ikke så bra. Men den rappe-dingsen til Don er vi mer enn keene på å ta på oss æren for.

Peter Amdam - Hipp hipp, hurra! En gammal grinebiter. Ikke noe er bedre enn det! Pluss for hipster-frisyren som han en gang hadde (ha ha!), og for at han kjørte Natt & Dag rett i grøftefylla igjen. Sweet.

Siri Brockmeier - Hvem, sa du? Pluss for at du er kvinne. Det trenger vi. Vi trenger alltid kvinnebein. Men du, Siri, deler du vårt syn på ubeskyttet analsex? Hvis ikke du vil svare; er det noen andre som veit?

Andreas Øverland - En journalistspire i vinden, detta. Han skal ha kred for at han er så forbanna sur hele tida. Liksom så jævla skeptisk til hele sulamitten. Man kan aldri få for mange skeptikere. Det er det denna byen trenger. Men at han skriver stygge ting om damene sine i Hoetell, det hører da ikke hjemme noe sted. Eller, jo, det gjør det! Andreas, vi liker deg som Bloggfører.

Dette var første del i vår søken på identitet. Nye navn kommer sikkert til å føyes til på lista, og vi gleder oss til nye alternativer. Den har definitivt utviklingspotensiale. I mellomtiden skal vi drikke sprit, og samtidig finne ut om frøken Brockmeier liker'n bar opp i baken. Hell yeah.


Coz fra Bloggføring.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg liker også Andreas Øverland som bloggfører

Anonym sa...

Jeg snakket med Siri B på lørdag. Hun både deler dere begges syn på ubeskyttet analsex, og likern bar opp i rumpa.

Skal Siri B og Anderas Øveland ha ubeskyttet analsex?

Anonym sa...

Ja, det skal de. Hvis Siri fikk bestemme.

Anonym sa...

skal si ryktene spres fort. sorry don.

Anonym sa...

Så Andreas Øverland og Don Martin diskuterer politikk og feminisme innenfor rævva-autotune-ræpp, og legger ut drit på denne sida så de slipper å la aggresjonen gå utover hverandre!??