Bollemus-bonanza?

Hei, det er søndag! I skrivende stund ligger sikkert fler av dere, disiplene våre, med dundrende hodepine etter en natt fylt med (gratis) sprit, utagerende dansing, og er du riktig så heldig så er du sår som faen i hakket, også! En gammel kompis av oss pleide å si at et samlag med ei jente ikke var gyldig med mindre både hu og han blødde etter endt akt. Om en av de hadde HIV i tillegg var det rene julaften. Han om det og nok om han, han er død for lenge siden. Skal ikke gråte over spilt blod.

Vi liker å skryte (som nevnt tidligere, er selvbekreftelse de eneste bekreftelsene vi trenger, selv om vi blir pepra med eksterne bekreftelser på lik linje med hvilken som helst iraker blir pepra med bly. Men er dette selbekreftende mølet egentlig et tegn på usikkerhet? Er vi egentlig deprimerte? Faen. Godt at vi har skapene proppfulle av antidepressiva, og barberblad i umiddelbar nærhet. Ikke kødd med emo-kidsa. Å se sitt eget blod fosse rett ut av armen er helt utrolig befriende. Du skal ikke gråte over spilt blod). Vi har sett navnet vårt, altså Bloggføring, nevnt både her og der i det siste. Et lite søk på Google åpenbarte det faktum at Olav Brekke Mathisen fra Smuglesning i mars ba oss om å ta i mot og omfavne den utstrakte kuken sin og skrive for dem. Dumt for dem at vi ikke så det før i dag. Nå har vi vel kanskje brent de fleste broer med Smuglesning, etter å ha omtalt en av de andre, eldre smuglesernes, eh, utstrakte kuk. Men den kuken var det tydeligvis en annen (ha ha?) som tok i mot og omfavnet. Digg for han.

Men de smugfolka er forresten en traust gjeng. Når vi tenker oss om, har vi aldri sett noen av dem smile. Og heller ikke danse. Men herregud, de kan jo for all del ikke stå å riste på spekket sammen med det andre kveget. Da er det bedre å stå og se på. Og bare synes det er "sånn passe". De jævla nissene lar seg tilsynelatende aldri begeistre. Han derre Kjefta-fyren med de riktige brillene (strengt tatt på tide å skifte nå, vel?) ser i hvert fall ut til å kjede Berlin-frisyren av seg hver gang vi ser han. Vi foreslår at du, og dere andre negativitetsbærere holder dere hjemme til dere har noe å bidra med. Spre litt glede, for helvete. Dere er forbilder til sånn ca. 70%av blogge-entouraget til Maja Casablancas (hei, der ble du fæen meg nevnt igjen. PROPS!), og der er det mye frukter å plukke etter noen år i drivhus. Kanskje er de plukkbare allerede. Vi veit da faen, spør han litt gråharete Smugleseren. Så kan vi andre, som vet hvordan å gjøre det på ordentlig(?), spre faenskap og spydigheter.

Ellers er alt bare bra.

Stor, varm håndjager fra Bloggføring.

PS: Overskriften hadde pent lite å gjøre med innholdet, men vi synes bollemus-bonanza hørtes fint ut.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg ække sur, jeg har bare ekstremt dårlig rytmesans. Så det så!
Ps: spanderer dere nye briller? Det er litt dyrt. Og linser er så ekkelt.

<3 Maja <3

Anonym sa...

Jeg har norsk rekord i å kline med tenåringsbloggere. Hvorfor skriver dere aldri noe stygt om meg?

Anonym sa...

disse chobben?? han er jo den snilleste gutten i klassen (:

Anonym sa...

det er fordi du er så snill richard!

Anonym sa...

Herregud, de folka lager noen av de hyggeligste og beste festene i byen, mens du sitter hjemme og lager denne ræva metabloggen. Lukter "nå har det vært litt få comments i det siste" lang vei hver gang du skriver om Smuglesning. Du skulle nok takket ja til det tilbudet fra Brekke Mathisen, for her inne er det blitt "... saa mærkeligt stille ...." i det siste.

Anonym sa...

Har ikke du norsk rekord i å knulle tenåringsbloggere, Richard?

maja casablancas sa...

<3 chob <3
<3 drachir <3
<3 blogge-entouraget mitt <3