Kjære planB.

Vi har tidligere erklært vår kjærlighet til dere. Kanskje, og forhåpentligvis, blir dette innlegget som å strø litt natronlut i et åpent sår som vi har vært delaktige i å åpne. Vi betviler sterkt at dette er tilfellet, men det driter vi i. Så lenge vi selv tror det, så er det slik! Vår tro er vår lov!! Og vår lov er kul. Kulere enn Ohms lov? Tvilsomt(?)!

Det forrige innlegget om planB var vel, for mange, litt i usakeligste laget. Dette innlegget blir kanskje enda mer usakelig. Du er herved advart.

Vi rappa med oss et av de siste numrene av blekka i fylla forrige uke. Vi leser jo aldri planB for å lete etter gode ting. Å nei, her skal det klages. En ting vi bet oss merke i er de gjesteskribentene de har med hver måned. Sikkert morsomt, det. Særlig artig er det at de måned etter måned faktisk trykker de håpløse forsøkene på å holde seg på den riktige siden av kredibilitetsgrensa. En tidligere nevnt brille-Jesus hadde i dette nummeret blitt bedt om å skrive litt om Andy Warhol-utstillingen på Astrup Fearnley. For han har så fryktelig peiling på kunst.

Sikkert! Men hvorfor er artikkelen hans skrevet på en måte som hvilken som helst idiot med tilgang til internett kunne gjort? Hva er greia? Vi håper, for hans del, at planB sto bak han mens han skrev og slo han hardt i hodet med en stor, svart dildo i det han våget seg ut på tolkninger som den gemene planB-leser ikke har nok kjønnshår til å skjønne (nå generaliserer vi faen meg. Det føles godt!) Hvis ikke dette er tilfellet, er det på grensen til trist. Hvis man først skal huke tak i heite blogge-navn til å skrive for seg, så må det vel i helvete være et minstekrav at skribenten klarer å ha et snev av personlige ytringer? Er navnet på skribenten viktigere enn det som skrives? Ja, det tror vi faktisk. Dette er bare et lite eksempel på en tendens som gjennomsyrer Oslos yngre, heite garde. Alt som kommer fra den legitime delen av Oslos kulturliv svelges rått, uten at tilstrekkelig mange folk spør seg om det virkelig er noe å rope hurra for. Og slik kan det ikke være. Og slik bør ikke du være. Slik er ikke vi, og det skal du være glad for. Takk oss, fjærkre.
Rekk opp den nettbaserte hånda di! High five!

Coz fra Bloggføring

10 kommentarer:

ukas-idiot sa...

Bra blogg.

Anonym sa...

Plan B er rævva og disse "biiiiidragsyterne" er ikke ofte no å skryte av. Verst er de motefolka synns jeg. Men betaler egentlig Plan B i det hele tatt? Er det ikke for unge og studenter som vil øve seg litt? Det jeg har inntrykket av ihvetrfall. Men for å kverulere litt med innlegget deres, det liker dere sikkert: Trenges det en personlig ytring i spalter om galleriåpninger, skiveslipp og kinovisninger a? I en anmldelse skjønner jeg det. Og i et intervju, men i en infospalte? Neh. Og dere må skrive om siste Natt&dag. Der snakker vi sugen dritt. Minst like sugen som Plan B! Og hvor ble det av Freda(g)nielsen?

Anonym sa...

Han er kanskje ingen eminent skribent, men han er en real og ydmyk gutt som prøver å gjøre gode ting, blant annet gjennom nettstedet de driver. Med andre ord mye mer enn hva en kan si om dere, og deres smålige og latterlige oppførsel.

planB har jeg derimot ingen mening om. En totalt uinteressant publikasjon.

Anonym sa...

ikke mobb kameraten min

Anonym sa...

why is there so much hate for the people we love?

Anonym sa...

Bra innlegg og jeg er enig. Å kalle dette mobbing er å dra det litt langt. Det er da ikke noe personlig drittslenging detta!

Anonym sa...

sug meg blanks din fitte

Lemme see if you a boss, and if motherfuckers is scared of you
And if somebody trying to take your shit, let me see what you prepared to do

Are you ready to go to war? Are you ready to shoot to kill?
Are you really gon' man-up or bitch-up? Just tell the truth for real
Are you ready to take a life, walk up to 'em and squeeze the trigger?
I don't think so, cause you ain't built like that, so just be easy, nigger

Cause you know you ain't 'bout no drama and you know that you really don't want it
So stay the fuck out of the way when them trill-ass niggas is on it

Anonym sa...

lol

Anonym sa...

dere har snudd trenden, å blogge om ei blekke, faen så rævvva - det er like rævvvvvvvvvvvva som tegningene til skavlan, fitte tryne, og du "dj" fra kjeft'a, KJEFTA! morraknuller

Anonym sa...

:P