Hej Baberiba.

Se der, ja. Dagene flyr fortere forbi nesa di enn det fittene gjør på Cosmo en klam lørdagsnatt. Og der står du igjen snurt, med en gummipåsa hengende neatil. Vi pleier nemlig alltid å surre kjønnsorganene våre inn i glad-pack før vi går ut. Det gjør det, akk, så mye lettere å holde styr på snabelen. Gud bedre så lei oss vi er for at vi aldri har hatt mulighet til å overvære de legendariske etterfestene på Cosmo. Tenk å skåle med Snoop Dogg, lissom? Holy Jesus mother of Maria(?).
Nok om det, det var høsten vi var her for å, om ikke å kåsere om, så i hvert fall å nevne. Og nå har vi gjort akkurat det og kan endelig skrive om andre ting. Ting vi bryr oss om. For hvem bryr seg egentlig om årstider? Ikke vi.

Vi synes kommentarer er gøy. Vi proklamerte jo like etter at Bloggføring ble tatt med keisersnitt for noen måneder siden, at vi utelukkende ville ha positive tilbakemeldinger. Det har vi gått bort fra. Legg igjen litt dritt i stedet. Det er så mye lettere å forholde seg til. Vi er rett og slett møkklei av å få svært så personlige mailer fra nær og fjern om at vi har gitt folk tilbake troa på blogger, og at de vil smake på godsakene, uavhengig om vi er i besittelse av kjepp eller kjøttvik. Slapp av, dere kommer garantert til å få smake, om ikke dere allerede har fått, da(?).

Haha, er det ikke artig med sånn anonymt tull? Så jævlig barnslig da! Men så fryktelig gøy for oss.

Poenget vårt var jo for helvete å få folk til å MISTE troa på blogger, få de til å slutte å lese faenskapet. Vi skulle stå igjen til slutt. Stolte, staute og knallharde/søkkvåte.

Vi har ikke vært med lenge, men vi har gjort inntrykk på, om ikke dere, så i hvert fall oss selv. Selvbekreftelse er den eneste bekreftelsen en trenger.
Kong Carl Gustav den endte av Sverige var en gang i tiden tidenes yngste konge. Tror du ikke Bloggføring tar skalpen på både den rekorden og resten av kongehuset?
Vi slutter aldri å imponere (oss selv, inkludert TS).

Stor bamsecoz fra Kong Bloggføring.

PS: Til deg som mente at punktum i overskrift er så fryktelig stygt (vi har lest bloggen din; altfor mange pretensiøse ord, og har ikke mora di lært deg at du ikke skal bruke ord du ikke vet hva betyr?). Bloggføring har aldri brydd seg om estetikk. Estetikk er jålete. PUNKTUM ER KULT Og Bloggføring er konge. Konger gjør som de vil.

4 kommentarer:

Anonym sa...

"PS: Til deg som mente..."

Hansken er kastet.

Anonym sa...

Kjapt spm. Dere er ganske morsomme når dere kommenterer på andres blogger, men veldig langdryge og litt døve når dere blogger selv. Hva trenger dere en egen blogg til?

Anonym sa...

litt kvikkere hadde gjort seg. litt mer aforismer kanskje. det er det dere kan, kjenner jeg dere rett.og anektoder, det kan dere også, kjenner jeg dere rett. punchlines

Anonym sa...

Show me the paper you're stacking in, show me the blocks you got on hold
Show me your workers, show me your shooters, lemme see the neighborhood you control

Lemme see if you a boss, and if motherfuckers is scared of you
And if somebody trying to take your shit, let me see what you prepared to do

Are you ready to go to war? Are you ready to shoot to kill?
Are you really gon' man-up or bitch-up? Just tell the truth for real
Are you ready to take a life, walk up to 'em and squeeze the trigger?
I don't think so, cause you ain't built like that, so just be easy, nigger

Cause you know you ain't 'bout no drama and you know that you really don't want it
So stay the fuck out of the way when them trill-ass niggas is on it