Hvor mange ganger...

...er det lov til å si "nei" etter hverandre? Vi sier tre, da er kvota brukt opp; Nei nei nei! Vi veit da faen om vi skal le eller gråte. Hu derre dama fra Spirit har fått sin egen lille post på Oslonights, også! Dæven døtte. Er a så bra, altså? Søt nok hu, men hu virka da virkelig nokså kjedelig sist gang vi så henne ravende på Lipstick på Pi. Hu ble sur da vi avslo tilbudet hennes om trekant. Ikke ta det personlig, du er for ung for sånt. Men du er ikke for ung for å få ENDA EN POST PÅ EN HEIT BLOGG. Denne gangen får du det på den heiteste av dem alle(?). De andre er lunkne som premature unger i forhold(vi fortsetter med å bruke ræva metaforer). Men, vi skal være snille mot deg. Vi anser avslaget på det intikrate forslaget ditt som buff nok for et lite barn. For det er du vel strengt tatt, uansett hvor mye andre blogger prøver å hause deg opp til både 25 og 30 år. Oslonights skrev, blant annet, at internett har forandret ungdommen. Det har det ikke. Ungdommen er prikk lik nå som før. Gutter har fortsatt pikk og jenter har fortsatt fitte. Og håret på kjønnsorganet kommer når det kommer. Det er det faktum at kidsa får spalteplass som gjør at de fremstår som mere modne enn det de er. Når vi tenker over det, er det temmelig tynt og stygt å bruke klærne folk går med som en indikator på hvor modne de er (slik som vi smått antyder at Oslonights og Spirit gjør. Don´t correct us if we´re wrong, da begynner vi å strigråte, nærmest hulke.).

Det sier litt om både den ene og den andre instansen at de ikke skjønner at de er i ferd med å ødelegge en hel generasjon. Om fire år kommer vi sikkert til å finne en og annen barneblogger på gulvet på Blå, eller var det Pi, med hvitt pulver tytende ut av nasan. Kommer dere fortsatt til å skrive om de da? Det gjør i hvert fall vi. Da ler vi godt, og sier "hva var det vi sa?". Og så tar vi barna inn under vingene, gir de litt god gammaldags Bloggføring-varme, så de blir klare for å møte dagen igjen.

De er bare barna, dere. La de være i fred, for faen.
Og så kan dere som ga oss pepper for å skrive om Norges motegutt gå og ta dere en fingrings. Må da for helvete tåle å ikke bli petta med hårene hele tida. Bestem dere; er de barn eller er de voksne? Jaha, dem er voksne? Så hold kjeft og la de ta all PR som god PR. Vi er ikke helt sikre på dette, men noen skrev en gang en kommentar om en lek og en stek, som vi synes var så fryktelig morsom. Husker ikke hvordan den var, men den skulle stått her.
Nei og nei, hva er det blitt av oss? Bruke tid på å skrive om de barna vi irriterer oss grønne over at andre skriver om. Hjelp oss, mamma. Lek litt med oss sånn som du gjorde i gamle dager.

Nok om dette. Men vi kommer tilbake. Dette var et frrrrrøktelig dårlig innlegg, men vi fikk da skrevet pikk og fitte. Og alle innlegg med de ordene er innlegg gode nok for oss.


Coz fra mr/mrs/ms - Bloggfører

7 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg ser godt på det DU skiver - vokabularet ditt tilsier ikke annet enn at du er en ungdom med behov for oppmerksomhet. Kanskje du skal skaffe deg blogg om deg, siden du føler at du er så morsom?

Anonym sa...

de prøver å være nye vice, ikke sant...

jævla kult det da - hadde det bare vært 1997.

Bloggfører sa...

Hei Anonym:

Først og fremst, du er søt. For det første, vi synes det er ordentlig koselig at du kaller oss for ungdom. Vi veit da faen hvor grensene mellom barn/ungdom/voksen går, men den ene bloggføreren begynner å dra på åra, og synes et er storkos å bli kalt ungdom, samtidig som den andre bloggføreren kanskje er et barn som ikke kan vente med å bli ungdom/voksen? Vi veit da faen, egentlig. Og det med å starte en egen morsom blogg er en god idé, KUDOS til deg, fitte, men det er allerede for sent. Du kan lese den på www.bloggforing.blogspot.com. Horeunge. Kos.

Kjære Winther:

Du har helt rett, vi prøver å være det nye Vice. Du er faktisk ganske snartenkt, for Vice var jo i første rekke en blogg, og i alle andre rekker et magasin. Har vi rett? Tror det. Søtt at du på forhånd gjør litt Wikipedia-research og refererer til årstallet 1997 for å prøve å vise at du har så frrrrøktelig peil på hipster-magasin-crap!? Du er nå en dum, men ganske søt hipster-spire, Winther.
K(ud)os til deg.

Anonym sa...

er ikke hulking sånt rett før man begynner å gråte?
så når dere skriver "strigråte, nærmest hulke", blir ikke det feil?

Anonym sa...

nei, hulke er å gråte skikkelig tror jeg. sånn *hulk hulk*. Haha. Liker ikke å si det, men bloggførerne har nok rett i dette tilfellet.

Anonym sa...

der dreit du deg nok litt ut ja!

Anonym sa...

beatutifulstranger skriver positivt om dere på bloggen! haha da har dere kanskje oppnådd det motsatte av det dere ville, eller?