Oppdatering: Livet ditt.

Barrabing! BANG BANG! Fett, eller hur, tjokkisar?

Det er nesten to måneder siden siste performance, som vi kaller det. Og for et trøkk det har vært den siste tiden. Hele to (!) stykker har brukt kommentarfeltene til nærmest å trygle oss om å skrive noe. Voldsomt. En eller flere av disse er antakeligvis skrevet av oss selv, så vi velger heller å si at vi har fått bøttevis med mail fra freshe frøkner og karer, hvor de har bydd fram godsakene sine for å få oss til å ty til tastaturet igjen. Det er sannhet.


Er det en grunn til at vi har vært borte så lenge. Sånn der "Åh, åh, åh, festival, festival, fest, fest, modelloppdrag, smøreturer i hytt og pine"-opplegg holder vi oss for gode for. Å være på Hove er forresten ingen plausibel grunn til bloggefravær, spør du oss. Makan til dødtid! Å rulle rundt i gresset med gladkristne fjortenåringer med en forkjærlighet for pinsemenighet og CB-pils er stort sett det eneste man kan gjøre. Men det er da noe.
A propos blogging og fravær. Vi var så heldige at vi fikk med oss et lite innlegg på Smug for noen dager siden, hvor han derre Zorro, eller hva enn han heter visstnok blogget fra sykesenga. Ai ai, betent blindtarmsvedheng og sepsis er ingen spøk. Vi var forresten på smuglesning for Gyldendals Store Norske Medisinske Leksikon for noen uker siden. Der hadde vi en meget givende samtale med en gastrokirurg som i sine yngre dager hadde vært DJ på KlubbSju. Midt i en dritklam diskusjon om hvorvidt Arthur Russell burde laget mer disco eller ikke, begynte han, sånn helt plutselig å legge ut i det vide og brede om at blogge-ungdommen sto i særdeles stor fare for å utvikle magesår i ung alder. Kombinasjonen blogg, trendy musikk og generell strebing var visst ikke veien å gå. Med mindre du vil ha en blødende magesekk, altså. Hva som er Zorros story veit vi ikke om. Han har imidlertid blitt svært varm i trøya borte på Smuglesning. Skriver som han er skipper på den synkende skuta. Hvorvidt en varm trøye kunne forårsake magebrannsår husker vi i legespritens navn ikke, men det høres svært logisk ut.

Hvor ble det forresten av Kvarting-Fitta og Olav "wipe assen" Mathisen? Ungdomshus er kanskje ikke deres greie (oooh, samfunnskritikk?!).

Husker dere forresten han søte krølltoppen vi skrev om forrige gang? Vi har en skikkelig koselig mail han skrev til oss rett i ettertid. Den er juicy, han skriver om nettverket sitt, og at vi ikke burde sove trygt om natten. Har du forresten hørt om han som tok seg selv så seriøst at han ikke engang dro på smilebåndet av sine egne vitser? Visstnok samme person. Den mailen kan dere få se siden.



Coz, snakkes om noen måneder.





7 kommentarer:

ES sa...

Svarte, det var lenge siden. Kan du si noe om hva Trashbildetråden sier om samfunnet rundt oss generellt, og internett spesielt?

Anonym sa...

Det er en grunn til at Partykongen kalles nettop K.O.N.G.E.N. Så ikke skvip med han! Morsomt innlegg dog.

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
floater sa...

LOL <3

zorro sa...

dere kunne ventet til jeg var skrevet ut av sykehuset da

Anonym sa...

Haha. *Heart* you ;)

zorro sa...

"Coz, snakkes om noen måneder."

No doubt. Men denne gangen skal det ikke være noen skjerm mellom oss. Foreslår middag på Akersberget/Ylajali/Oro

Noen bedre forslag?