Endelig.

Det nærmer seg høst, og det liker vi i Bloggføring. Høsten er vill, vakker og våt. Sånn som oss da vi er i våre ess.
It´s funny ´cause it´s true (engelsk "ordtak"?).

Så slipper vi det jævla festivalmaset, også. Vi trakk faktisk et lettelsens sukk da Sunn 0))) var ferdige lørdag kveld. Herre våre hatter for en møkkafestival. Festivaler bør være morsomme, og det er ikke Øyafestivalen. Så inne i helvete mye folk. Og så inne i helvete bloggete. Hoetell-horer drassende rundt på mindreårige DJ´er (skrev ikke de forresten om hvor herlig hip hop-programmet var på Øya for en stund tilbake, og hvor mye de gledet seg til å bivåne Clipse? Jo, det synes vi å huske, og da finner vi det merkelig at den ene Hoetell-halvparten var mer enn opptatt med å spise opp trynet på en stakkars tusseladd som tilfeldigvis deler samme interesse for Lil Wayne, enn å overvære nevnte Clipse-konsert. Øya-programmet var tydeligvis ikke så interessant allikevel?). Maja Casablancas. En eller flere Jaywalkere. Og som bonus; de aller fleste trynene som er mest avbildet på Oslonights. Stor stas. Og så Bloggføring, så klart. Men dere kjenner oss. Vi gjør lissom ikke så mye ut av oss.

Vi hadde forøvrig en trivelig liten passiar med tourmanageren til en av Øyafestivalens mest opphypede acts, og da vi spurte han om hva han syntes om Øya svarte han: "Well, i don´t really know what to say. The people here are too fucking trendy. What the fuck! Aren´t trendy people supposed to have fun around here? Cause it sure as hell looked as if they were more interested in keeping their sneakers clean than rolling around in the dirt, piss drunk, having shitloads of fun and being ready to fuck." High five til han.

Synes dere vi er flinke til å skrive engelsk? Forholdsvis mye engelsk i dette innlegget. Det er et ledd i en operasjon vi har gående. Alt vi har å si(på engelsk) er: Stay tuned for more action!


PS: Noen sier at Peter Amdam sier han er Bloggføring. Dom som sier at noen er dumme, dom er dumme eller dummere eller dommere(?), dom, DOM!! Dom.

10 kommentarer:

Anonym sa...

gjesp,dere er bare enda mer tragiske når dere sier ting som ikke stemmer...jeg var på clipse-konserten, og der var jo hoetell-halvparten også. uuusaklig å si at de ikke møtte opp. dere kan jo holde dere til fakta, i det minste.. blir litt morsommere da. dere kunne heller dissa fleurette som løp rundt med kamera. og det er altfor mange som vet hvem dere er nå, kjedeliiiig

Anonym sa...

Hei, Gunngal!

Anonym sa...

Jeg klarer ikke å utrykke med ord hvor uestetisk det er med punktum i overskrifter. Som en AIDS-smittet appelsin i en fra før kreftherjet turban-kropp.

Anonym sa...

hvem er bloggføring da?

Bloggfører sa...

Bloggføring er deg, bloggføring er meg. Bloggføring er litt som fyren i V for Vendetta. Vi er lissom folket. På godt og vondt og ikke minst ondt.

Vi beklager lav aktivitet, men dere kan ikke ta oss på innholdet! Vi har det på svart på hvit, bare ta en titt på vitnemålet vårt:

http://hoetell.blogspot.com/2008/07/ukas-blogganmeldelse-forfall.html

Der kan dere se at vi står såvidt, men endog har stå-karakter, på aktivitet. Alle har et dårlig fag, sant. Så ække no vits å komme her og briske seg. Dessuten ligger vi over snittet på innhold, thats my shit bitch.

Nå ble det litt mye stå-prat her, merker at det kiler i skjørtet, må stikke.

Elsker deg, kyss.

Anonym sa...

hvem er bloggføring da?

Anonym sa...

Personen/e i bloggføring "hater" som jenter
tviler på at en gutt kan hate på den måten..
sikkert en sjalu jente som ønsker typen til en av jentene i hoetell.
Men hatere er ofte de største fansa.. så stå på!

Anonym sa...

hvem er hoetell da?

Anonym sa...

ja hvem faen er hotell egentlig

88problems sa...

ingenting å mase om. men få litt flere posts.